loading...
حسين جعفري دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت آموزشي

 

به نام خداوند بخشنده مهربان

تعلیم و تعلم عبادت است. ( امام خمینی ره )

پروپوزال                                                                   پایان نامه

خداوند متعال را سپاسگزاریم که به انسان نعمت وجود عقل، منطق، فرهنگ و یادگیری را عطا فرمود و راه تکامل و ترقی را بر پایه کاوش و تفکر فرد برای یادگیری هدفمند قرار داد. تکامل والای جامعه انسانی و رشد و توسعه آن بر یادگیری موثر، اثر بخش وخلاق افراد آن جامعه استوار است. در عصری که دامنه علم و دانش در تمام عرصه های علوم در حال گسترش است، شکوفایی مستمر انسان خردمند کنونی در دستیابی به علوم در محدوده عمر انسانی بدن مدیریت و برنامه هوشمندانه امکان پذیر نخواهد بود، لذا برای برای دستیابی به جایگاه شایسته و متعالی لازم است همه دستاوردهای علمی و تکنیکی چون ابزاری در خدمت مردم قرار گیرد تا انسان مسیر پویایی و تکامل خویش را با اطمینان طی نماید. بی شک یادگیری علمی و اثر بخش افراد در طی تاریخ، مدیون بهره برداری از فرصت های فراهم شده در اثر مدیریت علمی بوده است، زیرا مدیریت هماهنگ مستلزم کوشش های فراگیران و استفاده موثر از منابع و تکنولوژی مناسب و زمینه سازی فرصت برای تجربه در جهت تحقق اهداف آموزشی مطلوب می باشد. تلاش در این مسیر کلیدی به نحوی که هماهنگ با توسعه اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی جامعه و افراد باشد از اهمیت زیادی برخوردار است. در سالهای اخیر، فعالیت در برنامه های آموزشی جامعه تنها به کمیت پرداخته نشده بلکه به کیفیت آن هم تاکید میگردد. زیرا عدم توجه به این مهم موجب هدر دادن استعدادها، سرمایه ملی  عمر نیروی انسانی کند شدن روند توسعه جامعه می گردد، که به هیچ وجه نمی توان این گونه خسارت ها را جبران کرد، از این جهت، لزوم افزایش توان مدیریت آموزشی متخصصین کارشناسان، دانش پژوهان مرتبط به آموزش در جامعه لازم است.

.......................................................................................

یکی از رشته های مدیریتی که بیشتر در جستجوی حل مشکلات و تنگنا های سازمان های آموزشی است و از اصول و نظریه ها و روش های مدیریتی در اداره واحد اموزش بهره برداری می کند،«مدیریت آموزشی» است. این نوع مدیریت در سازمانی صورت میگیرد که اهداف و عوامل عمده آن انسانی است لیکن اولین و اساسی ترین رکن مدیریت آموزشی، برنامه ریزی آموزشی است. در واقع مدیر از قبل درباره اهداف و اقدامات مورد نظر می اندیشد واقدامات وی بر اساس یک روش، برنامه یا منطق صورت می گیرد و برای رسیدن به اهداف برنامه ریزی می کند. مقاله حاضر با نگاهی عمیق به نقش تعلیم و تربیت اسلامی در زمینه ی

.......................................................................................

بشر امروز برخلاف دیروز که در آن، تغییرات بسیار لاک پشتی و کند اتفاق می افتاد در هر ثانیه تغییری را احساس می کند بر این اساس پیتر دراکر می گوید: کسانی که در دهه 1990 و نه، حتی 2014 به بزرگسالی می رسند وقتی خاطرات دوران کودکی خود را برای کودکانشان تعریف می کنند بچه هایشان فکر میکنند پدران ومادرانشان از افسانه ها سخن می سرایند. مثلا اگر به فرزندمان بگوییم ما در کودکی موبایل و اینترنت و..... نداشتیم، بچه ها اینها را آنقدر دم دستی می بینند که حرف ما را بعنوان پدر ومادر باور نمی کنند . بخش بزرگی از آدم هایی که این دنیای در حال تغییر را تجربه می کنند، بعنوان مشتری یا ذی نفعان به آموزش وپرورش وارد می شوند در آنها بر خلاف گذشته نیازهای تازه ای شکل گرفته است. آنها به دنبال فضایی هستند که با دنیای پیرامون شباهت هایی داشته باشد. پس اینجاست که سیاستگزاران و برنامه ریزان در فرآیند زمان ناچارند برای حفظ جایگاه و پایگاه خود، وبرای از دست ندادن مشتری ها و جان بخشی به رقبا، متناسب با شرایط روز ، تغییراتی در ساختار و محتوای نظام آموزشی ایجاد کنند.  در دنیای امروز پیش از هر عملی میگویند : تفکر ، محاسبه و پیش بینی و بدبختانه در جوامع جهان سوم و جوامعی که مدیرانش، تفکر مدیریتی سنتی را با خود همراه دارند همیشه تفکر ، محاسبه و پیش بینی بعد از عمل اتفاق می افتد جهان سوم برای همین هزینه سوزی ها، جهان سوم است. زمانی می گفتندبی سوادکسی است که نمی تواند بخواند، بنویسد و حساب کند. بعدها گفتند بی سواد کسی است که نمی تواند از رایانه و وسایل ارتباطی استفاده کند. تافلر می گوید: امروزه بی سواد کسی است که نمی تواند از دانش کهنه و پیشین خود فاصله بگیرد. اگر وظیفه معلم سواد آموزی است پس معلم بی سوادنمی تواند سواد آموزش دهد. اگر می خواهید باسواد شوید ناچارید از دانش پیشین فاصله بگیرد و با تغییرات همرا شوید و خود را سازگارکنید. پس دوستان و همکاران نازنینم، متناسب با شرایط روز، من و شما را مطالعه باید، مطالعه باید و مطالعه باید.  

...........................................

کتاب ها باغهاي دانشمندان هستند. امام علي(ع)

کتاب عالمي جاوداني و پاکيزه و روحاني است که اوقات فراغت انسان در آنجا به سعادت حقيقي نائل مي گردد. در ارزش کتاب همين بس که حضرت ختمي مرتبت هر جا مي خواهد از شأن و عظمت قرآن ياد کند واژه کتاب را بازگو مي کند. درحال حاضر هر روزه کتب گوناگوني در زمينه هاي مختلف منتشر و در بازار توزيع مي شود و مخاطبان بسياري براي تهيه و بهره مندي از آن دچار مشکل مي شوند.

.....................................................

 

 

 

 

 

 

 

ومن الله التوفیق

خدایا چنان کن سرانجام کار                                تو خشنود باشی و ما رستگار

 

حسین جعفری با شماره دانشجویی  920017936

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت

اسفند ماه  1392

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 69
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 135
  • بازدید ماه : 456
  • بازدید سال : 2,208
  • بازدید کلی : 13,416